Visit Us On Facebook

Over mij //

Mijn naam is Ariani Wayan, ik ben op het eiland Bali in Indonesië geboren en woon inmiddels al een poos in Nederland. Mijn grootouders waren Balinese Hindoe priesters en hebben me met de yoga leer en het Balinese Hindoeïsme opgevoed. Als klein meisje ging ik vaak mee naar tempel ceremoniën, meditatie sessies en lezingen over yoga. Dit is me altijd bijgebleven en heeft me ook gevormd tot wie ik nu ben. Ik koester de kennis en levenslessen die ik tijdens mijn jeugd in Bali heb meegekregen. Na het overlijden van mijn grootouders is deze levenswijze me nog dierbaarder geworden en heb ik besloten om mijn leven volledig aan yoga te wijden.

Yoga helpt me om me open te stellen voor veranderingen in het leven en het bewust door het leven gaan. De kennis en levenslessen die ik heb opgedaan deel ik graag met anderen, met als doel ze te inspireren en te helpen hun pad te vinden in dit leven. Ik deel graag een stuk van mijn cultuur met anderen en geef graag de wijsheid door aan iedereen die ervoor open staat. Of dit nu door middel van het geven van yoga is, meditatie of tips de juiste richting op; het gaat er om dat eenieder leert leven vanuit de essentie. En wat is deze essentie? Liefde

De betekenis van Dharma Jiva is: het leven vanuit de essentie ‘Liefde’


In Nederland heb ik een Hatha Yoga opleiding gevolgd en een opleiding in de traditionele Oosterse geneeswijze Ayurveda. Deze geneeswijze heeft uitgangspunt de natuurlijke aard van het leven en ons lichaam te begrijpen om deze weer in evenwicht te brengen.

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier.