Visit Us On Facebook

Hatha Yoga //

Hatha Yoga is een vorm van yoga die uitgaat van het evenwicht tussen kracht en ontspanning. Mijn lessen zijn op dit principe gericht. Ik richt je aandacht op de bewustwording bij de bewegingen, zowel lichamelijke als geestelijke bewustwording die je vervolgens tevens kunt toepassen in het dagelijks leven. Het kan uitdagend en speels zijn, maar ook ontspannend en rustgevend. Yoga geeft je de ruimte om dat evenwicht te ervaren en jezelf te hervinden. En of je nu een totale beginner bent of al wat meer yoga ervaring hebt, mijn lessen zijn voor iedereen geschikt. Ik bied yogalessen aan groepen, individuen en gezinnen.

Tijdens mijn lessen doorloop je verschillende houdingen die met ademhalingstechnieken gecombineerd worden. Deze houdingen verbeteren je balans, kracht en uithoudingsvermogen, maar ook bevorderen ze je flexibiliteit en rust. Doordat je al je aandacht volledig richt op de oefeningen ontstaat er een diepe bewuste verbinding tussen lichaam en geest; meditatie in beweging.

Ben je op zoek naar yogalessen die meer bieden dan alleen de fysieke bewegingen, dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken voor een proefles. Dit kan via het contactformulier.