Visit Us On Facebook

Meditatie //

Meditatie is een oude methode wat je in staat stelt om rust en vrede in jezelf te vinden. Het leert je om je aandacht op het hier en nu te richten en om inzicht te krijgen in het leven. Alles wat in het moment gebeurt is een begin naar de weg naar begrip, kalmte en vrede. Meditatie is universeel in zijn natuur, beoefend door mensen over de hele wereld, ongeacht hun beroep, leeftijd, achtergrond of geloofssysteem. Aangezien meditatie een fysiologisch effect activeert in de hersenen en het lichaam, vereist het absoluut geen ervaring om te werken.

Ben je vaak gehaast door de drukte en uiteenlopende verplichtingen? En wil je zelf op je eigen kracht rust en bezinning kunnen creëren wanneer je dat nodig hebt? Dan is meditatie wellicht wat voor jou. Tijdens de meditatie ervaar je hoe lichaam en geest verbonden zijn en in harmonie met elkaar kunnen samenkomen en kun je innerlijke rust ervaren.

Je hebt geen spirituele kennis nodig en er is geen specifieke ervaring benodigd. Iedereen kan leren mediteren. Wat nodig is, is het openstellen van je hart en je openstellen voor een ontmoeting met het spirituele in jezelf.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden of wil je gewoon meer informatie over meditatie? Neem dan contact met me op via het contactformulier.