Visit Us On Facebook

Coaching //

Heb je behoefte aan meer diepgang in je leven en wil je jezelf meer verdiepen in de yoga leer? Dan zijn mijn Holistische coaching sessies wellicht wat voor jou. Samen gaan we onderzoeken wat je hart nodig heeft en hoe je dichter bij jezelf kunt komen te staan om meer vanuit de essentie te leven en om je te kunnen verbinden met je diepe innerlijke leiding. De sessies zijn volledig op jou gericht; je krijgt alle ruimte om te voelen wie je bent en om te zijn wie je bent. Ik begeleid je op een manier waar je het prettigst bij voelt en wat bij je past.

De persoonlijke sessies worden aangepast aan je behoeften en interesses waarbij aandacht zal worden besteed aan niet alleen lichamelijk en emotionele klachten, maar ook aan je innerlijke psyche en welzijn. Het is mijn missie om anderen te inspireren en te helpen om hun authentieke innerlijke kracht te vinden en te gebruiken.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden of wil je gewoon meer informatie over Holistische coaching? Neem dan contact met me op via het contactformulier.